Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Zeus International: Εξαγόρασε ξενοδοχειακές μονάδες σε Ιταλία και Ελλάδα

Σε εξαγορά των ξενοδοχείων Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και του Lazart Hotel Trademark Collection by Wyndham στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ενός πενταόροφου ακινήτου στην Αθήνα, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του oμίλου προχώρησε ο ξενοδοχειακός όμιλος Zeus International. Να σημειωθεί ότι είναι ο όμιλος ο οποίος είχε ήδη την μίσθωση και των δύο αυτών ξενοδοχείων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Χάρης Σιγανός, δήλωσε πως με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο όμιλος αυξάνει τον αριθμό των ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε 9 από τα συνολικά 20 ξενοδοχεία που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Zeus International σήμερα. Ο όμιλος με αυτή την στρατηγική ανεβάζει τον αριθμό των ξενοδοχείων που ανήκουν στην Zeus International σε εννέα και ενισχύει την επέκτασή του στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως τονίζει ο κ. Σιγανός.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Dolce Milan Malpensa, βρίσκεται χωροθετημένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο το οποίο αποτελεί το σταυροδρόμι για όσους επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πόλη του Μιλάνο, δίπλα στην περιοχή του αεροδρομίου καθώς απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλπένσα. Διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο και ένα καφέ-μπαρ. Επίσης, διαθέτει άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες με την ανάλογη τεχνολογική υποδομή, όπου μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 700 άτομα.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Lazart παρέχει άνεση και πολυτέλεια σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης και απέναντι ακριβώς από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών». 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ