Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν 25 Γενάρη οι οικονομικές προσφορές για τον ΒΟΑΚ

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών του κεντρικού τμήματος του ΒΟΑΚ, Χανιά-Ηράκλειο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία σχήματα διεκδικούν το έργο παραχώρησης ύψους 2 δισ. ευρώ, οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - MYTILINEOS και ΑΒΑΞ - EGIS - MERIDIAM.

Όπως αναφέρθηκε επίσης, σε σχετική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, «δουλεύουμε για τον εξορθολογισμό χαρτοφυλακίου έργων δηλαδή να έχουν χρηματοδότηση. Να υπάρξει επιτάχυνση των έργων. Η πιθανή αναθεώρηση κάποιων προτεραιοτήτων και η συντήρηση των υποδομών είναι μια από αυτές. Επίσης υπάρχουν γεγονότα όπως ο Daniel στη Θεσσαλία που ανατρέπει σχεδιασμούς».

Ο κ. Ταχιάος επίσης είπε πως ξεκινά η «μελέτη» της σύμβασης παραχώρησης για την Εγνατία Οδό και τώρα στόχος είναι να κλείσουν οι όποιες εκκρεμότητες και να υπογραφεί το συντομότερο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ