Νέα
  • ΓΔ: 1419.03 +1.05%
  • Τζίρος: 47,85 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Ξενοκώστας: Προχωρά η απόκτηση νέων δεξαμενών στα ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας

Πάνος Ξενοκώστας
Πάνος Ξενοκώστας

Η πορεία των ναυπηγείων του Ομίλου, σε Σύρο και Ελευσίνα, είναι δεδομένη και ασταμάτητη, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων του Νεωρίου.

«Η ΟΝΕΧ προχωρά τις διαδικασίες απόκτησης μιας δεξαμενής τύπου AFRAMAX στη Σύρο και μιας δεξαμενής τύπου SUEZMAX στην Ελευσίνα. Με 7 δεξαμενές θα γίνουμε οι πρώτοι της Μεσογείου, φιλοδοξώντας το 2026 ο Όμιλος ΟΝΕΧ να είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στην περιοχή», πρόσθεσε. 

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου, μία από τις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η κλήρωση των 21.000 ευρώ, τα οποία ο κ. Ξενοκώστας προσέφερε σε τυχερούς εργαζόμενους των ναυπηγείων.

Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε πως στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ του Ομίλου ΟΝΕΧ και της ATTICA GROUP, οι εργαζόμενοι των δύο ναυπηγείων του ομίλου θα δικαιούνται έκπτωση 30% για τους ίδιους, τις οικογένειες και τα μεταφερόμενα αμάξια τους σε κάθε τους ταξίδι.

Επιπλέον, στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Δήμητρης Μώτος, ο παλαιότερος εν ζωή εργαζόμενος στο ναυπηγείο, από το 1959,  και η διοίκηση του Νεωρίου αποφάσισε να δοθεί το όνομά του στο μηχανουργείο του ναυπηγείου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ