Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Folli Follie: Aναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

Folli-Follie / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Folli-Follie / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, καθώς δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία. Το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η έγκριση από τους μετόχους του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρείας.

Σήμερα παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν μόλις το 16,19% των μετοχών. Η επαναληπτική γενική συνέλευση έχει οριστεί στις 22 Μαρτίου και βάσει τη νομοθεσίας για τη λήψη αποφάσεων απαιτείται απαρτία 50% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Από το γεγονός της έλλειψης απαρτίας είναι φανερό πως ο προφυλακισμένος Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος κατέχει ακόμη το 35% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου απείχε.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά Κουτσολιούτσου έχει ταχθεί κατά της διαδικασίας διάσωσης μέσω του δικηγόρου του, κατά την εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής της εταιρείας στο καθεστώς εξυγίανσης του άρθρου 106 β και δ του πτωχευτικού κώδικα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ