Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Σαράντης: Στις 11 Μαρτίου τα αποτελέσματα – Investor day στις 14/3

Ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο θα πραγματοποιήσει τον προσεχή Μάρτιο ο όμιλος Σαράντης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το 2023, που θα περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση των οικονομικών επιδόσεων του Ομίλου.

Ακολούθως, την Τρίτη 12 Μαρτίου η διοικητική ομάδα του Ομίλου, θα πραγματοποιήσει Ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης για τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα 2023.

Τέλος, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η διοικητική ομάδα του Όμιλου Σαράντη θα διοργανώσει Investor Day, προσφέροντας στους επενδυτές και στους αναλυτές μια σφαιρική εικόνα της στρατηγικής, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των μελλοντικών σχεδίων και της αναπτυξιακής τροχιάς του Ομίλου, η οποία θα εμπλουτιστεί με σαφείς στόχους για την επόμενη τριετία, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ