Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωκράτης Κόκκαλης - Intralot: Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη εντός και, κυρίως, εκτός Ελλάδος

Την ικανοποίησή του για την είσοδο του εταιρικού ομολόγου της Intralot στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών εξέφρασε ο πρόεδρός της κ. Σωκράτη Κόκκαλης.

Από σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, το ομόλογο της Intralot, βρίσκεται στο ταμπλό με τον ιδρυτή και επικεφαλής Σωκράτη Κόκκαλη να χτυπά το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης.

«Το χρηματιστήριο αποτελεί έναν εξαιρετικό μηχανισμό άντλησης κεφαλαίων για τις επενδύσεις και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η έκδοση αυτή θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε τις επενδύσεις και την ανάπτυξη κυρίως σε αγορές εκτός Ελλάδας που είναι αρκετά δύσκολες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία» τόνισε ο πρόεδρος της Ιntralot .

Ο κ. Κόκκαλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «γειτονικό» ΟΠΑΠ, λέγοντας ότι «έχουμε καλές σχέσεις παρά το ότι μετά την ιδιωτικοποίησή του δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια. Ο OΠΑΠ λειτουργεί καλά σήμερα και εμείς έχουμε κάποιες καλές σχέσεις μαζί του.»

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ