Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

Την επέκταση της συνεργασίας με την Wave1 Pty Ltd, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους μικροκυματικών (MW) τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Αυστραλία, ανακοίνωσε η Intracom Telecom. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση περισσότερων προϊόντων από τα υπερσύγχρονα συστήματα E-Band και MW της Intracom Telecom, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των εταιρικών συνδρομητών για προηγμένες ασύρματες λύσεις δικτύων σε όλη την ήπειρο.

Ο Wayne Anderson, διευθύνων σύμβουλος της Wave1 Pty Ltd, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Intracom Telecom. Η αναβάθμιση της συνεργασίας αυτής μας επιτρέπει να διευρύνουμε τις λύσεις ευρυζωνικότητας που προσφέρουμε, παρέχοντας ουσιαστική αξία στους πελάτες μας, ενσωματώνοντας τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες».

Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Marketing του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η Wave1 αποτελεί παράδειγμα συνεργάτη αναφορικά με το δίκτυο πωλήσεων μας. Καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και είμαστε βέβαιοι για την σταθερή ανάπτυξή μας στην Αυστραλία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτρέπουν στη Wave1 να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ