Νέα
  • ΓΔ: 942.46 -1.61%
  • Τζίρος: 98,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΕΓΕ: Πρωτόκολλο συνεργασίας με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Πηγή: Pexels

Η επιπλέον υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο νομό Χαλκιδικής, μέσα από δράσεις και δίκτυα που θα λειτουργούν προς όφελός τους, είναι ο μοναδικός στόχος στο πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν οι επικεφαλής του Επιμελητηρίου της περιοχής Γιάννης Κουφίδης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ) Λίνα Τσαλταμπάση.

Με την υπογραφή του, οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση της δράσης «We Do It For You» από τον ΣΕΓΕ. Η δράση αυτή αφορά στη δωρεάν εκπόνηση μελέτης από πλευράς του ΣΕΓΕ, για τη συμμετοχή των μελών του, αλλά και του επιμελητηρίου, στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παράλληλα, οι γυναίκες επιχειρηματίες του νομού Χαλκιδικής, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην πρώτη ενεργειακή κοινότητα «ευρείας βάσης» που στήνεται στην Ελλάδα, με στόχο την ενίσχυση των ατομικών/οικογενειακών εισοδημάτων, της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αλληλέγγυας οικονομίας με όρους ενεργειακής δημοκρατίας.

Μέσω αυτού του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, «ανοίγονται νέοι ορίζοντες συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ