Νέα

Dialectica: Στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

dialectica
Πηγή: dialecticanet.com

Στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη για το 2021, περιλαμβάνεται η ελληνική start-up Dialectica. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στη θέση 301 της λίστας.

H Dialectica, που έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Information Services (primary research) παγκοσμίως, ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της εταιρείας στη Νέα Υόρκη μετά την επιτυχημένη της είσοδο στο Μόντρεαλ.

Στη λίστα FT1000, η οποία συντάσσεται από τους Financial Times και την Statista, συγκαταλέγονται οι ευρωπαϊκές εταιρείες που πέτυχαν το υψηλότερο αθροιστικό ετήσιο ποσοστό αύξησης τζίρου μεταξύ 2016 και 2019, ενώ αξιολογήθηκε ο υψηλός ρυθμός βιώσιμης και οργανικής ανάπτυξης. Η Dialectica, που ιδρύθηκε το 2015 με γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο απασχολεί σήμερα περισσότερους από 320 εργαζόμενους, στους οποίους παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναγνώρισης σε επίπεδο αμοιβών, παροχών, επαγγελματικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος εργασίας.

Με όραμα να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως, η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) που τους ενδιαφέρουν με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών συμφωνιών ύψους πάνω από 180 δισ. ευρώ, ενώ στόχος της εταιρείας για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα απασχολώντας περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Σημειώνεται πως το 2020 η εταιρεία αναδείχθηκε ως “Best Workplace”, ενώ έχει αποσπάσει σειρά βραβείων για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο που εφαρμόζει από το ξεκίνημά της και στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση, επιβράβευση και εξέλιξη των εργαζομένων της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ