Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μινέττα Ασφαλιστική: Στα €67 εκατ. η παραγωγή ασφαλίστρων το 2023

H MINETTA Ασφαλιστική, για ακόμη ένα έτος, το 2023, πέτυχε τη συνέχιση της ανοδικής της πορείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συνολική παραγωγή της Εταιρίας παρουσιάστηκε αυξημένη περί το 10% και ανήλθε στα 67 εκατ. ευρώ.

Στα επιμέρους αποτελέσματα των παραγωγικών στοιχείων, τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατέγραψαν αύξηση το 2023:

  • Στον Κλάδο Περιουσίας κατά 31,7%,
  • Στον Κλάδο Αστικής Ευθύνης κατά 40,7%,
  • Και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας κατά 23,5%

Οι παραπάνω αυξήσεις μάλιστα, σημειώθηκαν σε συνδυασμό με την διατήρηση της ισχυρής δυναμικής της ΜΙΝΕΤΤΑ στον Κλάδο Αυτοκινήτου, όπου το πελατολόγιο αυξήθηκε σε ποσοστό που υπερέβη το 10%.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της διαχρονικής στόχευσης της Εταιρίας για άμεση και δίκαιη αποζημίωση, το σύνολο των πληρωθεισών αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους για το 2023 ήταν 30,6 εκ. ευρώ.

Το 2023 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Η επέτειος αυτή σηματοδοτήθηκε από το λανσάρισμα του νέου λογοτύπου και της νέας εταιρικής εικόνας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ανανέωση όλου του υλικού και των ψηφιακών συστημάτων της Εταιρίας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εισέρχεται στην 6η δεκαετία της λειτουργίας της με θετικά αποτελέσματα, ισχυρή κεφαλαιακή βάση και φερεγγυότητα, συνεχίζοντας την δυναμική της παρουσία στον Ασφαλιστικό Κλάδο και διατηρώντας ως βασική της προτεραιότητα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ