Νέα
  • ΓΔ: 1443.62 -0.53%
  • Τζίρος: 32,15 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EBEA: Κοινό πεδίο συνεργασίας Ελλάδας και Αυστραλίας σε κλάδους όπως η ενέργεια, οι ιατρικές υπηρεσίες και η καινοτομία

Συνάντηση με την Μπρίτζετ Βάλενς, βουλευτή του Πολιτειακού Κοινοβουλίου της Αυστραλίας και σκιώδη υπουργό Βιομηχανίας και Καινοτομίας, Μεταποίησης, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απόκτησης προσόντων και Κατάρτισης στην Πολιτεία της Βικτώρια είχε, πρόσφατα στο ΕΒΕΑ, η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, όπως αναφέρει ανάρτηση του επιμελητηρίου στην ηλεκτρονική σελίδα του, συζητήθηκαν οι προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη και τόνωση των διμερών μας σχέσεων, καθώς και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης επιχειρηματικής αποστολής στην Αυστραλία στις αρχές του 2025 ενώ επισημάνθηκε ότι υπάρχει κοινό πεδίο για συνεργασία σε κλάδους όπως η ενέργεια, οι ιατρικές υπηρεσίες και η καινοτομία.

Επιπλέον, έγινε συζήτηση για τις διαπραγματεύσεις για τη Συμφωνία Free Trade Agreement μεταξύ ΕΕ και Αυστραλίας και τονίστηκε η πρόθεση και των δύο πλευρών για εμβάθυνση της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ