Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία τριάθλου στις 28 Απριλίου 2024 στον Σχινιά στην πανέμορφη παραλία Moraitis Beach!

triathlon

Oι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν είτε μόνοι τους είτε με ομάδα, μοιράζοντας τα αθλήματα μεταξύ 2 ή 3 ατόμων. Για την sprint απόσταση, οι αθλητές θα κολυμπήσουν 750μ, θα ποδηλατήσουν 20 χλμ και θα τρέξουν 5 χλμ, ενώ για την Ολυμπιακή απόσταση, τα αντίστοιχα μήκη είναι 1500μ κολύμπι, 40 χλμ ποδήλατο και 10 χλμ τρέξιμο. Για εκείνους που προτιμούν να αποφύγουν το τρέξιμο, υπάρχει επίσης η κατηγορία aquabike, 1500μ κολύμπι και 40χλμ ποδήλατο.

Οι εγγραφές κλείνουν Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. Μετά την περαίωση αυτής της ημερομηνίας, θα υπάρχει δυνατότητα μόνο για late registration με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, οπότε μην αφήσετε να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία!

Διαδρομή

Κολύμπι σπριντ (750μ): Εκκίνηση και έξοδος από το νερό, στο Μoraitis Βeach Αφήνουμε τις σημαδούρες στο αριστερό μας χέρι. Τις περνάμε όλες απέξω. 

Κολύμπι ολυμπιακή απόσταση (1500μ):

  • 2 γύροι των 750μ.
  • Ζωνη αλλαγής Τ1 (πρώτο transition)
  • Μπαίνουμε στην ζώνη αλλαγής από το κάτω μέρος και βγαίνουμε από πάνω.
triathlon kolimpi

Ποδήλατο: Βγαίνουμε από τη ζώνη αλλαγής (παρκινγκ moraitis beach) και κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι προς το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο. Όλο το ποδηλατικό σκέλος θα διεξαχθεί μέσα στο κωπηλατοδρόμιο.

Η σπριντ απόσταση θα πραγματοποιήσει 4 γύρουςκαι η ολυμπιακή απόσταση 8 γύρους. 

Αφού ολοκληρωθεί το ποδηλατικό σκέλος η έξοδος από το κωπηλατοδρόμιο προς την ζώνη αλλαγής θα γίνει ακριβώς από τον ίδιο δρόμο. Ξεκαβαλάμε το ποδήλατο στο σημείο που θα υπάρχει άνθρωπος της διοργάνωσης και μπαίνουμε στη ζώνη αλλαγής για να αφήσουμε το ποδήλατό μας από την κάτω πλευρά όπως μπήκαμε για το κολύμπι.

Σημειώνουμε ότι στο Aquabike, ο αθλητής κρεμάει το ποδήλατό του και βγαίνοντας από την ζώνη αλλαγής, πάει στον τερματισμό τρέχοντας (5μέτρα).

triathlon podilato

Τρέξιμο: Βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι πάντα δεξιά στην άκρη, προσέχοντας τους ποδηλάτες και μπαίνουμε στο κωπηλατοδρόμιο ακολουθώντας τα σημάδια. Συνεχίζουμε όλο ευθεία και περνάμε πίσω από τις κερκίδες και τρέχουμε στον παράδρομο μέχρι το σημείο που είναι το γεφυράκι. Εκεί  θα υπάρχει ο τάπητας χρονομέτρησης, ακριβώς στην αναστροφή.

Στην ολυμπιακή απόσταση πραγματοποιείται η ίδια διαδρομή δύο φορές.

Η αναστροφή του τρεξίματος γίνεται στο parking του Moraitis Βeach στο σημείο που κατεβήκαμε από το ποδήλατο προηγουμένως.

Ο τερματισμός είναι δίπλα από τη ζώνη αλλαγής.

triathlon treximo

Πρόγραμμα

Σάββατο 27.04.2024

- Γραμματεία για παραλαβή αριθμού και goodie bag θα λειτουργήσει 12:00-18:00 (γκαζόν Moraitis Beach)

Κυριακή 28.04.2024

- Γραμματεία 06:30-07:30 αυστηρά (γκαζόν moraitis beach)

- Race briefing 07:50 στην εκκίνηση

  • Έναρξη Αγώνα Σπριντ απόστασης: 08:00
  • Έναρξη Αγώνα Ολυμπιακής απόστασης: 08:10
  • Απονομές γκαζόν Μoraitis Beach: 12:00

Έγγραφα

Διευκρινίζουμε ότι, όλοι οι αθλητές προκειμένου να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία του αγώνα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. (Δελτίο αθλητή)

2. Κάρτα υγείας αθλητή από την Τ.Ο.Ε ή από οποιαδήποτε άλλη αναγνωρισμένη Ελληνική Ομοσπονδία με πρόσφατη ιατρική θεώρηση (δεν γίνονται δεκτές ιατρικές βεβαιώσεις Ν.4479/17)

3. Υπ. δήλωση (το έντυπο έχει σταλεί ως συνημμένο αρχείο στο email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας)

Σε περίπτωση μη ύπαρξης Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, απαιτείτε η έκδοση «Ημερήσιας Διαπίστευσης (Day Pass)».

Η έκδοση του Day Pass γίνεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://hellastriathlon.gr/en/product/triathlon-pass/

Τα ομαδικά χρειάζονται ένα day pass ή ένα δελτίο αθλητή καθώς και Κάρτα υγείας για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.transitionsports.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ