Νέα
 • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
 • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος: "Σταθερή Ποιότητα, Πτώση Τιμών - Η Απόλυτη επιλογή για οικονομικές αγορές!"

av vasilopoulos

Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης και της διαρκούς αλλαγής, η αγορά των καταναλωτών βρίσκεται σε συνεχή κίνηση και ανασύνταξη. Οι επιχειρήσεις που καταφέρνουν να προσαρμοστούν σε αυτό τον δυναμικό χώρο, αντικρίζουν μια άκρως ανταμείβουσα επιτυχία. Με αυτήν την προοπτική, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μια εταιρεία που έχει αγκαλιάσει την καινοτομία και την ανάπτυξη, διαδραματίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου με την επιχείρηση να παραμένει σταθερά προσηλωμένη σε μία πολιτική σταθερών μειώσεων με απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση των καταναλωτικών αναγκών και τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Η νέα καμπάνια

Ένα από τα βασικά μηνύματα που επικεντρώνονται στη νέα καμπάνια αξίας της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι η δέσμευση της για σταθερή μείωση των τιμών, καθώς με την επέκταση της μείωσης τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης και την εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά για τις καθημερινές αγορές, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της για παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα βασικά μηνύματα που συμπυκνώνουν το όραμα και το στόχο της επιχείρησης αναφορικά με την τιμολογιακή της πολιτική είναι τα εξής:

 1. "Στα ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!" και
 2. "Στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή!"

Με αυτήν την προσέγγιση, η εταιρεία ενισχύει τη θέση της ως πρωτοπόρος στον κλάδο του λιανεμπορίου, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αξία και ευκαιρίες στους καταναλωτές της, ενώ αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως η εν λόγω προσπάθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την εδραίωση του brand στην ελληνική αγορά.

av vasilopoulos ptwsh timwn

Η εμπιστοσύνη

Η προσφορά της χαμηλής τιμής σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης δεν απλά κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά δημιουργεί μια ενεργή και πιστή πελατεία, μιας και πέρα από την προσφορά χαμηλών τιμών, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύει την εικόνα της ως εταιρεία που νοιάζεται για το καθημερινό καλάθι των οικογενειών, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη πολιτική βούληση της εταιρείας αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της να προσφέρει σταθερά χαμηλές τιμές και να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά με τους καταναλωτές να βλέπουν στην πράξη πως η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της λιανικής πώλησης, που προσανατολίζεται όχι μόνο στην αύξηση των πωλήσεων, αλλά και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι προαναφερόμενες πολιτικές δεν αποσκοπούν σε μία σοβαρή και ουσιαστική καμπάνια προσέγγισης καταναλωτών, αλλά πολλώ δε μάλλον επιβεβαιώνουν εμπράκτως, τη δέσμευση της ΑΒ Βασιλόπουλος προς την κοινωνία των πολιτών και την κοινωνική ευθύνη, μιας και δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός πως η προσφορά προσιτών προϊόντων βοηθά στην αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών πολλών νοικοκυριών και στην προώθηση της ιδέας της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής σε προσιτές τιμές.

spagheti

Τα οφέλη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει σημαντικά οφέλη στους καταναλωτές με βάση της στρατηγική της για έμφαση στην εταιρική ευθύνη. 

Ειδικότερα αποτελεί σημαντικό γεγονός καθώς προσφέρει:

 1. Προσιτότητα και Οικονομική Ευκολία: Η μείωση των τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης και η εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1000 από αυτά δημιουργεί μια οικονομικά προσιτή επιλογή για τους καταναλωτές, επιτρέποντας σε περισσότερες οικογένειες να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα χωρίς να αυξάνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό τους.
 2. Προσοχή στην Υγεία και τη Διατροφή: Η επιλογή ποιοτικών προϊόντων καθημερινής χρήσης από την ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύει την ιδέα της υγιεινής διατροφής και της ισορροπημένης διατροφής, καθώς οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για το καθημερινό τους βασικό καλάθι.
 3. Αειφορία και Κοινωνική Ευθύνη: Η δέσμευση της ΑΒ Βασιλόπουλος για παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές δεν αφορά μόνο τους καταναλωτές, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Με την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, η εταιρεία συνεισφέρει στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προώθηση της ισότητας στην πρόσβαση σε βασικά είδη διατροφής και ειδών καθημερινής χρήσης.
 4. Δημιουργία Εμπιστοσύνης και Μακροχρόνιων Σχέσεων: Η σταθερή μείωση των τιμών και η εγγύηση χαμηλής τιμής συμβάλλουν στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ της ΑΒ Βασιλόπουλος και των καταναλωτών της. Αυτή η εμπιστοσύνη οδηγεί σε μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την επιτυχία της εταιρείας στην αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν προσφέρει απλώς  προϊόντα σε χαμηλές τιμές, αλλά και αντικατοπτρίζει τις αξίες της εταιρείας και την αφοσίωσή της στην παροχή προσιτών, υψηλής ποιότητας προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών και συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία.

meiwsh timwn

Στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών

 1. Αύξηση της Αγοραστικής Δύναμης: Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει τις ελληνικές οικογένειες καθώς η μείωση των τιμών και η ποικιλία των προϊόντων συμβάλλουν στην αύξηση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να αγοράζουν περισσότερα ή ποιοτικότερα προϊόντα με τα ίδια χρήματα.
 2. Ενίσχυση της Καθημερινότητας των πολιτών: Παράλληλα αναδεικνύει το πώς η προσφορά προϊόντων καθημερινής χρήσης σε χαμηλές τιμές ενισχύει την καθημερινή άνεση και ευημερία των καταναλωτών, καθώς αυτοί έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες.
 3. Ενίσχυση της Εικόνας της Εταιρείας: Πολύ σημαντικό για την επιχειρήση αποτελεί και το γεγονός πως η δέσμευση της εταιρείας για σταθερή μείωση των τιμών δημιουργεί θετική εικόνα και εμπιστοσύνη προς το brand, κάτι που οδηγεί σε αύξηση της πελατειακής βάσης και της πιστότητας των πελατών.
 4. Επιτυχής Προσαρμογή στις Αλλαγές της Αγοράς: Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι η αντίδραση της εταιρείας  στις αλλαγές της αγοράς μέσω της σταθερής πολιτικής μειώσεων δείχνει την ευελιξία και την ικανότητά της να προσαρμόζεται γρήγορα και αποτελεσματικά, κρατώντας τους καταναλωτές της ικανοποιημένους και πιστούς.
av vasilopoulos giaourtia

Κοινωνία και Περιβάλλον σε πρώτο πλάνο!

 1. Προώθηση της Ελληνικής Παραγωγής: Άξιο αναφοράς αποτελεί και η βούληση της ΑΒ Βασιλόπουλος για στήριξη των τοπικών παραγωγών και εν γένει της ελληνικής γεωργίας, προωθώντας προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα. Αυτό δεν ενισχύει μόνο την τοπική οικονομία αλλά και ενισχύει την ανάπτυξη βιώσιμων παραγωγικών αλυσίδων.
 2. Αειφορία και Περιβαλλοντική Ευαισθησία: Στο ίδιο μοτίβο και σε άμεση σύνδεση με τα παραπάνω, η επιχείρηση δε ξεχνά και τον περιβαλλοντικό της ρόλο μιας και παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, και προχωρά σταδιακά και με γοργούς ρυθμούς στη μείωση των πλαστικών συσκευασιών και την προώθηση πράσινων πρακτικών στην αλυσίδα εφοδιασμού της.
 3. Κοινωνικές Πρωτοβουλίες: Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει υλοποιήσει διάφορες κοινωνικές πρωτοβουλίες με στόχο τη στήριξη της κοινότητας και τη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 • Προγράμματα Δωρεάς Τροφίμων: Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωνικές οργανώσεις προκειμένου να διανέμει τρόφιμα σε άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
 • Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Η εταιρεία υποστηρίζει εκπαιδευτικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των παιδιών και των νέων.
 • Κοινωνικές Εκδηλώσεις και Εκδηλώσεις Αλληλεγγύης: Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει και υποστηρίζει κοινωνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια στην κοινότητα.

      4. Ψηφιακές Εξελίξεις: Ιδιαίτερα χρήσιμες και εύχρηστες είναι και οι ψηφιακές και τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως η ψηφιακή εμπειρία πελάτη και η διαδραστική εφαρμογή για τη διευκόλυνση των αγορών των πελατών γεγονός που συμβάλλουν σε μία πιο ολιστική και πελατοκεντρική προσέγγιση.

ntomates

85 χρόνια στην Ελλάδα! 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού, μέσα από την υψηλή ποιότητα, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία που
προσφέρει. 

Μετρώντας 85 χρόνια σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να κάνει πράξη τις προσιτές αγορές για όλα τα νοικοκυριά, κρατώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο.Στην ΑΒ το καλό είναι για όλους και με αυτό ως οδηγό είναι πάντα δίπλα σε πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες της με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ.

Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό της που αγγίζει τα 580 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Οι άνθρωποι της ΑΒ είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε καθέναν ξεχωριστά.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ