Νέα
  • ΓΔ: 1421.71 -0.32%
  • Τζίρος: 151,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Enterprise Greece: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενδυνάμωση δεξιοτήτων των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), στο πλαίσιο της στρατηγικής της προτεραιότητας για εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, ανακοινώνει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Στρατηγικές Πρόσβασης σε Διεθνείς Αγορές».

Αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο των εξαγωγών στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η Enterprise Greece, έχει θέσει την εκπαίδευση και ενδυνάμωση των εξαγωγικών και δυνητικά εξαγωγικών επιχειρήσεων, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων στον τομέα, ψηλά στην στρατηγική της ατζέντα.

Η Enterprise Greece Exports Academy, καλύπτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα θεματολογίας, από τα βασικά βήματα για την είσοδο σε ξένες αγορές έως και εξειδικευμένες θεματικές, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η διεθνής ενημέρωση και δικτύωση. Με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την αύξηση των εξαγωγών και την στήριξη της εξωστρέφειας, η Enterprise Greece Exports Academy απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, εξαγωγικής εμπειρίας και κλάδου δραστηριότητας, αλλά και σε όλα τα στελέχη που αντιλαμβάνονται τις αυξημένες απαιτήσεις των εμπορικών συναλλαγών με εταιρείες / πελάτες από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς.

Το νέο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα διεξαχθεί διαδικτυακά και σε ολιγομελή τμήματα, με τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων να ξεκινάει στις 27/05/2024. Αποτελείται δε, από τέσσερις αυτοτελείς, διδακτικές ενότητες:

Ι. Έρευνα Διεθνούς Αγοράς /Επιλογή Αγοράς Στόχου & Risk Management.

II. Τρόποι Εισόδου στις Ξένες Αγορές και Επιλογή Δικτύων Διανομής

III: On-line & off-line marketing

IV. Τιμολογιακές πολιτικές εξαγωγών και χρηματοδότηση εξαγωγών

Κάθε θεματική ενότητα ολοκληρώνεται σε πέντε τρίωρες συνεδρίες, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν ταυτόχρονα σε δύο θεματικές ανά κύκλο.  

Το πρόγραμμα «Στρατηγικές Πρόσβασης σε Διεθνείς Αγορές», απευθύνεται σε:

1. Στελέχη/δυνητικά στελέχη επιχειρήσεων που ειδικεύονται:

  • στις πωλήσεις,
  • στις εξαγωγές,
  • στην ανάπτυξη νέων αγορών,
  • στο μάρκετινγκ

2. Εξαγωγικές εταιρίες προϊόντων ή/και υπηρεσιών, από κάθε επιχειρηματικό κλάδο, με υπάρχουσα ή δυνητική εξαγωγική δραστηριότητα.

Με την ολοκλήρωση κάθε θεματικής,  θα απονεμηθεί στους εκπαιδευομένους Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την Enterprise Greece Exports Academy. Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, θα δρομολογηθούν μελλοντικοί κύκλοι υλοποίησης.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ