Νέα
  • ΓΔ: 1418.1 +0.99%
  • Τζίρος: 44,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιβάλλον: Η Attica Green Expo από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου στο Tae Kwon Do

Attica Green Expo

Η Attica Green Expo, η μεγάλη συνάντηση για το περιβάλλον θα διεξαχθεί από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου. Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες και πιστοποιημένα συστήματα ανακύκλωσης, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική δίνουν δυναμικό παρόν στη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης πραγματοποιούνται Eco Panels με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

Συζητήσεις για περιβαλλοντικά ζητήματα, προτάσεις και λύσεις για την προστασία της φύσης, οι προκλήσεις για τους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη νέα ψηφιακή εποχή, είναι μόνο ένα μέρος από την θεματολογία.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση, φέτος στους ομιλητές περιλαμβάνονται ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης και η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη. Στα Eco Panels συμμετέχουν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ