Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -2.24%
  • Τζίρος: 135,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Η Τέσσυ Λατσού νέα Οικονομική Διευθύντρια - Αποχωρεί ο Γιώργος Αλεβίζος

Η FOURLIS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Bloomberg: FOYRK:GA - Reuters: FRLr.AT - ISIN: GRS096003009) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις παρακάτω οργανωτικές αλλαγές:

Με γνώμονα την αποτελεσματική λειτουργία της Οικονομικής Διεύθυνσης του Ομίλου και στόχο την περαιτέρω υποστήριξη της αναπτυξιακής του πορείας, η Διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε οργανωτικές αλλαγές προκειμένου τα τμήματα Controlling, Planning, Accounting & Consolidation, Tax και Treasury να αποτελούν πλέον μέρος μια ενιαίας Οικονομικής Διεύθυνσης.

Το νέο αυτό ρόλο της Οικονομικής Διευθύντριας Ομίλου (Group Finance Director), αναλαμβάνει από 22.05.2024 η κ. Τέσσυ Λατσού. FI κα Λατσού διαθέτει πάνω από 33 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των Οικονομικών κατέχοντας ρόλους σε πολυεθνικές εταιρίες και διαφορετικά business units. FI εμπειρία της σε ανάπτυξη συστημάτων και γενικότερα στον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση των επιχειρήσεων και την εφαρμογή ευέλικτων λειτουργικών μοντέλων, θα υποστηρίξει τη στρατηγική του Ομίλου.

Ταυτόχρονα, η κ. Οεοδουλίδου, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τον ρόλο της Οικονομικής Διευθύντριας (Controlling, Statutory Reporting & Corporate Governance), θα αναλάβει τη Διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Προμηθειών και θα διατηρήσει τις υφιστάμενες αρμοδιότητές της που σχετίζονται με την Εταιρική Διακυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, της Διαχείρισης Κινδύνων, της Μη-Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και της Νομικής Υποστήριξης. Επίσης, θα αναλάβει το ρόλο του Εταιρικού Γραμματέα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου, καθώς επίσης και το ρόλο μη-εκτελεστικού μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Trade Estates.

Tέλος, ο κ. Γιώργος Αλεβίζος, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής και προόδου του Ομίλου τα τελευταία 24 χρόνια, ως Οικονομικός Διευθυντής (Treasury, Planning and Risk Management), αποχωρεί από τον Όμιλο Fourlis για να ακολουθήσει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η Διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί τον κ. Αλεβίζο για την πολύτιμη προσφορά του και την αφοσίωσή του τα τελευταία 24 χρόνια, εύχεται καλή επιτυχία στην κα. Οεοδουλίδου και συγχαίρει την κα. Λατσού για το νέο ρόλο και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει, με στόχο να υποστηρίξει το όραμα του Ομίλου να καταστεί κορυφαίος όμιλος λιανικού εμπορίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα