Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -2.24%
  • Τζίρος: 135,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Μπόνους δυο μισθούς στους εργαζόμενους - Θα μοιραστούν 12 εκατ. ευρώ

Το πράσινο φως για τη διανομή 8 εκατ. ευρώ από την καθαρή εταιρική κερδοφορία, σε ανώτατα στελέχη και εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Motor Oil στη Γενική Συνέλευση στις 19 Ιουνίου.

Παράλληλα, διπλασιάζεται το ποσό επιβράβευσης που προτείνεται να λάβουν οι 1.429 εργαζόμενοι, που απασχολούνται στο διυλιστήριο και τις διοικητικές υπηρεσίες της εταιρείας, σε 12 εκατ. ευρώ από 6,2 εκατ. ευρώ πέρσι. Πρόκειται για ένα σημαντικό μπόνους, καθώς αντιστοιχεί σε περίπου δύο μηνιαίους μισθούς.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεκτιμώντας την κερδοφορία της χρήσης 2023 η οποία διαμορφώθηκε σε ιστορικά υψηλά, και λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, προτείνει στη Γενική Συνέλευση να εγκρίνει τη διανομή συνολικού ποσού μέχρι 12 εκατ. ευρώ μέσω της διάθεσης κερδών χρήσης 2023 στο Προσωπικό (αριθμός απασχολουμένων: 1.429 άτομα) ως ανταμοιβή για τη συνεισφορά του στην επίτευξη της κερδοφορίας της χρήσης 2023. Το προτεινόμενο ποσό των 12 εκατ. ευρώ αντιστοιχεί περίπου σε δύο μηνιαίες μισθοδοσίες» αναφέρεται στα σχόλια της διοίκησης ενόψει της Γενικής Συνέλευσης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ