Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η KPMG στην Ελλάδα παρουσίασε την υπηρεσία “KPMG Powered SAP” στο 2nd CIO Summit

Η συνεργασία της KPMG με την SAP αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην εξέλιξη των επιχειρηματικών λύσεων, συνδυάζοντας την εκτεταμένη εμπειρία της KPMG σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο με τις καινοτόμες τεχνολογίες της SAP

Ο Θανάσης Τσαπάνογλου, Director, Head of SAP Solutions της KPMG στην Ελλάδα, παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η υπηρεσία “KPMG Powered SAP”, στο πλαίσιο του 2nd CIO Summit, όπου η KPMG ήταν χρυσός χορηγός. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέδειξε τα οφέλη της υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι η λύση “KPMG Powered SAP” δεν είναι απλώς μια τεχνολογική αναβάθμιση, αλλά μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει τη στρατηγική, την τεχνολογία και τις επιχειρησιακές διαδικασίες που αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η KPMG προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθιστώντας την έναν κορυφαίο “business integrator” που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πολλαπλά επίπεδα οργανισμών, από το επιχειρηματικό μοντέλο έως τις τεχνολογικές υποδομές. Η λύση KPMG Powered Enterprise, και ειδικότερα η KPMG Powered SAP, ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές και προδιαμορφωμένες διαδικασίες για τις λύσεις SAP, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα όπως αυξημένη αποδοτικότητα και βελτιωμένη ευελιξία. Η πρόσφατη επιτυχημένη εφαρμογή της σε μεγάλο οργανισμό του κλάδου Ενέργειας υπογραμμίζει την αποτελεσματικότητα της λύσης. Επιπλέον, η παρουσία εξειδικευμένων SAP συμβούλων και delivery centers σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, καθώς και η πιστοποίηση της KPMG στην Ελλάδα ως SAP Partner, επιβεβαιώνουν την ισχυρή θέση της στην αγορά.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ