Νέα
  • ΓΔ: 905.52 +0.38%
  • Τζίρος: 68,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Allianz, επειδή η σιγουριά αποτελεί βασικό κεφάλαιο μίας επιχείρησης

Allianz
Πηγή: Allianz.com.gr

Με παγκόσμια τεχνογνωσία αλλά και πολυετή γνώση των ιδιαίτερων αναγκών της ελληνικής αγοράς ο Ομιλος Allianz, έχει κατορθώσει να οικοδομήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σχεδιασμό προγραμμάτων ασφάλισης, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Μία ασφαλιστική λύση για κάθε επαγγελματική ανάγκη

Ανθρώπινο Δυναμικό

Με δεδομένο ότι την καρδιά κάθε επιχείρησης ή ομάδας συνιστούν οι άνθρωποι, όσο μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια αισθάνονται, τόσο μεγαλύτερη είναι και βεβαιότητα για ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό αποτέλεσμα. Με αυτόν ακριβώς τον γνώμονα σχεδιάστηκα τα ομαδικά Προγράμματα Σύνταξης, Υγείας, Προστασίας, Προσωπικού Ατυχήματος και Επαγγελματικής Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της Allianz. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι να ανταποκρίνονται με ευελιξία και τον καλύτερο τρόπο τόσο στις ασφαλιστικές ανάγκες των εργαζομένων όσο και στον οικονομικό σχεδιασμό κάθε επιχείρησης.

Αστική Ευθύνη

Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε, ωστόσο, ότι η λειτουργία μίας επιχείρησης μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και πολλαπλές ευθύνες. Σε αυτό το πλαίσιο κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει στην Allianz το πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης που ταιριάζει στις ανάγκες του: Εταιρική Αστική Ευθύνη, Επαγγελματική Ευθύνη, Περιβαλλοντική Ευθύνη, Εργοδοτική Αστική Ευθύνη, Αστική Ευθύνη Διευθυντών και Στελεχών και Αστική Ευθύνη Προϊόντος.

Πηγή: Allianz

Εμπορικοί & Βιομηχανικοί Κίνδυνοι

Μικρομεσαία Επιχείρηση

Παράλληλα, κάθε επιχείρηση χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της να είναι αποτελεσματικά θωρακισμένη. Ασπίδα σε αυτή την ανάγκη αποτελούν τα προγράμματα Ασφάλισης επιχείρησης All Business που προσφέρει η Allianz, τα οποία έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά, το All Business προσφέρει Κάλυψη από Πυρκαγιά, Σεισμό, Καιρικά Φαινόμενα, Πολιτικές ταραχές, Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη “My Business Care” και Αποζημίωση σε αξία καινούριου, χωρίς υπολογισμό παλαιότητας για κτίριο/πάγιο εξοπλισμό. Επιπλέον, η Allianz παρέχει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για Ασφάλεια Γραφείων/ Ιατρείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Μεγάλη Επιχείρηση

Δεν είναι μυστικό ότι όσο μεγαλύτερη είναι μια επιχείρηση, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ανάγκες για ασφάλεια. Σε αυτό το πεδίο, η Allianz μπορεί να λειτουργήσει ως σύμβουλος που θα επιτρέψει την αποτελεσματική διαχείριση των κινδύνων που δυνητικά μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Για τον σκοπό αυτό στην Allianz λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς, που επιτρέπει την ανάληψη ασφάλισης οποιουδήποτε μεγάλου βιομηχανικού και εμπορικού κινδύνου. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το είδος της εκάστοτε επιχείρησής, προσφέροντας πλήθος καλύψεων, από απλή Πυρκαγιά έως και κατά Παντός Κινδύνου.

Χαρακτηριστικά, τα ασφαλιζόμενα αντικείμενα που καλύπτουν τα προγράμματα της Allianz περιλαμβάνουν:

  • οικοδομές,
  • πάγιο μηχανολογικό ή άλλο εξοπλισμό εργοστασίων και εμπορικών εγκαταστάσεων,
  • αποθέματα εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια αποθήκευσης,
  • προϊόντα και πρώτες ύλες,
  • χρήματα,
  • εργαλεία και περονοφόρα οχήματα, εντός του χώρου των ασφαλιζόμενων εγκαταστάσεων.

Για ολοκληρωμένη προστασία, στο πρόγραμμα μπορούν να προστεθούν Κάλυψη διακοπής εργασιών και Κάλυψη Ασφάλισης Χρημάτων ώστε να παρέχεται προστασία 
από απροσδόκητες οικονομικές απώλειες που μπορεί να προκύψουν.

Πηγή: Allianz

Ειδικές Ασφαλίσεις

Κρίσιμος και απαιτητικός τομέας, στον οποίο η Allianz διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και πολυετή πείρα. Συγκεκριμένα, στον τομέα των τεχνικών ασφαλίσεων αναλαμβάνοντας την ασφάλιση έργων διαθέτει ήδη σημαντικά έργα υποδομής στο χαρτοφυλάκιό της όπως το Μετρό, την Εγνατία Οδό, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλα κτιριακά, ενεργειακά και μηχανολογικά έργα.

Την ίδια στιγμή, με δεδομένο ότι η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι πλέον μια αναγκαιότητα για τη χώρα μας, η Allianz έχει σχεδιάσει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα στοχεύοντας σε σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον καταναλωτή, τις αγορές ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Tέλος, μέσω της Allianz οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τα διακινούμενα εμπορεύματά τους, με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο, κατά οποιασδήποτε φυσικής ζημιάς ή απώλειας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ