Νέα
  • ΓΔ: 1449.37 +0.17%
  • Τζίρος: 4,16 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες

Η εταιρεία Παπουτσάνης, που συμβάλλει έμπρακτα στο καθημερινό ευ ζην για περισσότερα από 150 χρόνια, με υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, ενώνει τις δυνάμεις της, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», προσφέροντας καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες.

Με κάθε αγορά προϊόντος από τις ανανεωμένες σειρές των brands Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι της Παπουτσάνης, μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης σε 25 οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η ενέργεια πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Με κοινωνική ευαισθησία, η Παπουτσάνης, θέτει, για μια ακόμη φορά, στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες και χαρίζοντας πολύτιμες στιγμές σε συνανθρώπους μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παπουτσάνης, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στον άνθρωπο και την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην τεχνολογία για την ανάπτυξη προϊόντων που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αλλά και σε πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Η εταιρεία Παπουτσάνης καλείς τους καταναλωτές να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ