Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κώστας Βαμβακάς: Για πρώτη φορά υποψήφιος για μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ

O ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Κώστας Βαμβακάς υπέβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ στις εκλογές της 18ης Ιουνίου 2024.

«Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί για εμένα τη φυσική συνέχεια της πορείας μου στον επιχειρηματικό κόσμο, αρχικά ως διευθυντικό στέλεχος και μετέπειτα ως επιχειρηματίας. Εκπληρώνει την ανάγκη μου να παραμείνω δημιουργικός, να μοιραστώ ιδέες και γνώσεις και να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτό που επιτάσσει ο σκοπός του Συνδέσμου» τόνισε ο κ. Βαμβακάς, ο οποίος έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός (ΑΠΘ) και έχω κάνει το ΜΒΑ μου στο Strathclyde Business School στη Γλασκώβη.

Εργάσθηκε σε πολυεθνικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ην. Βασίλειο & Ελβετία) ως επικεφαλής τμημάτων Παραγωγής, Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Πωλήσεων.

Από το 2007 είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Η VK Premium  υποστηρίζει επιχειρήσεις για την αξιοποίηση των κινήτρων των χρηματοδοτικών εργαλείων (ΕΣΠΑ, ΤΑΑ, Στρατηγικές Επενδύσεις, Αναπτυξιακός Νόμος κλπ) για την υλοποίηση των επενδύσεων τους, τη συμβουλευτική υποστήριξης τους σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και, ενέργειες ανάπτυξης & βελτίωσης της κερδοφορίας τους.

«Ευελπιστώντας στην εκλογή μου ως μέλος του νέου Δ.Σ θα μπορούσα με τις δικές μου δυνάμεις να συμβάλλω:

  • Στον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας των χρηματοδοτικών εργαλείων & διαδικασιών ώστε τα κίνητρα για επενδύσεις να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων και να είναι διαθέσιμα όταν πραγματικά τα έχουν ανάγκη. 
  • Στην υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και αρχών ESG για την προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα περιβαλλοντική νομοθεσία αξιοποιώντας χρηματοδοτικές λύσεις. 
  • Αξιοποιώντας και υιοθετώντας εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα ανωτέρω αποτελούν σημαντικές προκλήσεις και θα ήταν τιμή μου να μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη κοινή προσπάθεια  του ΣΕΒ για την αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ