Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Επιδότηση επιχειρήσεων - μελών για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για στήριξη των επιχειρήσεων - μελών του, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία και επιδοτεί τη συμμετοχή τους στην 88η ΔΕΘ, παρέχοντας ειδική προνομιακή τιμή που ανέρχεται στα 34 € ανά τ.μ. πλέον ΦΠΑ για ίχνος εδάφους τύπου 1, στο περίπτερο οκτώ (08) της ΔΕΘ. Πιο συγκεκριμένα ίχνος επί εδάφους για 12 τμ θα ανέρχεται στο ποσό των (34€/τμ χ 12τ.μ + 24% ΦΠΑ) δηλαδή σύνολο 505,92€ (408€ + 24% ΦΠΑ).

Το ΕΕΘ στηρίζει και τους νέους επαγγελματίες. Επιδοτεί πλήρως την συμμετοχή Νέων επιχειρήσεων μελών του που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας  από 01-01-2022 έως σήμερα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή  εκθεσιακό χώρο 12τμ.

Διευκρινίζεται ότι τα κατασκευαστικά έξοδα και η διαμόρφωση θα βαρύνουν οικονομικά τον εκθέτη.

Η αρχική τιμή ανά τ.μ. για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ χωρίς την επιδότηση του ΕΕΘ, ανέρχεται στα 130 € πλέον ΦΠΑ για ίχνος εδάφους τύπου 1, ενώ οι επιδοτούμενοι δεν υποχρεούνται να καταβάλουν ούτε το ποσό των 150 € για το δικαίωμα εγγραφής.

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/

Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Π. Καζαντζίδης τηλ. 2310 271.488.

e-mail: [email protected]

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ