Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ELPEDISON: Πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης «Ενεργοποιώ»

ELPEDISON: Πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης «Ενεργοποιώ»
Πηγή: Intime

Η ELPEDISON ανακοίνωσε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ενεργοποιώ». Στόχος του προγράμματος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, είναι να «αγκαλιάσει» κάθε ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην ελληνική κοινωνία.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί μια ακόμα στρατηγική πρωτοβουλία της ELPEDISON, στο πλαίσιο της συνεχούς συνεισφοράς της, μέσω της καθημερινής δραστηριότητάς της, στην επίτευξη των στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών - 2030.

Με το πρόγραμμα «Ενεργοποιώ», η ELPEDISON δηλώνει ότι συνεχίζει μια σειρά πολλαπλών δράσεων, που έχει ξεκινήσει και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια. Οι ενέργειες αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία καθώς και επιμέρους κοινωνικών ομάδων, συνέργειες με Ιδρύματα και ΜΚΟ και την εκπαίδευση μικρών και μεγάλων σχετικά με την αξία της εξοικονόμησης ενέργειας, της βιώσιμης ανάπτυξης και τους τρόπους επίτευξής τους. Για όλες αυτές τις πρακτικές της, η εταιρεία απέσπασε το 2020 το βραβείο CRI Silver και ειδικό έπαινο για τις δράσεις της στην κατηγορία Περιβάλλον.

Σχετικά με το νέο πρόγραμμα «Ενεργοποιώ», ο διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON, Ν. Ζαχαριάδης, δήλωσε: «Το 2020 αποτέλεσε μία πρωτόγνωρα δύσκολη χρονιά, γεμάτη προκλήσεις για τους συνανθρώπους μας, που ανέδειξε παράλληλα σημαντικές ανάγκες της κοινωνίας μας. Στην ELPEDISON, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενισχύουμε ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στις τοπικές κοινωνίες, τις ευπαθείς ομάδες και, φυσικά, τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Πρόγραμμα «Ενεργοποιώ» έρχεται ακριβώς να αγκαλιάσει όλες αυτές τις δράσεις και να τις συνδέσει με τους στρατηγικούς πυλώνες της στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας».  

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ