Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Mytilineos: Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στην Αυστραλία

Ομιλος Μυτιληναίος
Πηγή: Mytilinaios

Την έναρξη της κατασκευής του φωτοβολταϊκού πάρκου Wyalong στην Νέα Νότια Ουαλία ανακοίνωσε η MYTILINEOS σε παρουσία της υπουργού Επικοινωνιών της Αυστραλίας, Michelle Rowland.

Το έργο θα έχει συνολική ισχύ 75 MW και θα παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτεί περίπου 27.000 νοικοκυριά στην Αυστραλία.

Σε ομιλία του ο γενικός διευθυντής EPC & Διευθυντής της Περιοχής της Ωκεανίας Ian Kirkham, δήλωσε ότι η MYTILINEOS είναι υπερήφανη που συμβάλλει στον τομέα της καθαρής ενέργειας της Αυστραλίας, επενδύοντας πάνω από 500 εκατ. δολάρια στην ανάπτυξη και την κατασκευή ηλιακών πάρκων στη χώρα.

Το φωτοβολταϊκό πάρκο Wyalong έχει εξασφαλίσει μακροχρόνια Σύμβαση Πώλησης Ενέργειας (PPA) με την NBN Co, μια δημόσια επιχείρηση της Αυστραλίας, η οποία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του εθνικού δικτύου ευρυζωνικότητας της χώρας.

Το χαρτοφυλάκιο της MYTILINEOS στην Αυστραλία σε διάφορα στάδια ανάπτυξης υπερβαίνει τα 750 MW: 118 MW σε λειτουργία, 262 MW υπό κατασκευή, 113 MW είναι έτοιμα για κατασκευή ή αναμένεται να είναι έτοιμα εντός των επόμενων 6 μηνών και άλλα 260 MW σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ