Νέα
  • ΓΔ: 1028.81 -0.45%
  • Τζίρος: 22,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα 3,75 λεπτά ανά λίτρο η νέα έκπτωση από τη HELLENiQ ENERGY

Πηγή: Eurokinissi

Eκπτωση 3 λεπτών ανά λίτρο προ ΦΠΑ και 3,75 λεπτών με ΦΠΑ, θα συνεχίσει να παρέχει η HELLENiQ ENERGY σε όλες τις εταιρίες Εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.

Οπως αναφέρουν πηγές του ομίλου, η νέα, 3η κατά σειρά, παράταση της επιδότησης του καυσίμου, του οποίου η τιμή έχει υποχωρήσει από την έναρξη της διάθεσής του στις 15 Οκτωβρίου, αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα από τη Διοίκηση του Ομίλου, με γνώμονα την περαιτέρω στήριξη της αγοράς και των καταναλωτών, και θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Θυμίζουμε ότι η HELLENiQ ENERGY από την πρώτη ημέρα διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης έως σήμερα 30 Νοεμβρίου 2022 έδινε έκπτωση 60 ευρώ ανά κυβικό (ή ανά λίτρο, 6 λεπτά προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά με ΦΠΑ) στις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.

Χθες Τρίτη, η μέση πανελλαδική τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ήταν στα 1,183 ευρώ /λίτρο, σημαντικά αποκλιμακωμένη από την έναρξη της διάθεσής του στις 15 Οκτωβρίου.

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ