Νέα
  • ΓΔ: 1451.51 +0.32%
  • Τζίρος: 27,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεύμα: Χωρίς αλλαγές οι τιμές λιανικής Μαρτίου - Στα 0,195€ η ΔΕΗ

Στα ίδια επίπεδα με αυτά του Φεβρουαρίου θα κινηθούν οι τιμές λιανικής του ηλεκτρικού ρεύματος για τον Μάρτιο 2023 στα νέα τιμολόγια που ανακοινώνουν οι εταιρείες ενέργειας. Οι τιμές που ανακοινώνουν κινούνται και αυτό το μήνα λίγο κάτω από τα 0,20 ευρώ η κιλοβατώρα (0,195 ευρώ η κιλοβατώρα η ΔΕΗ για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες), όταν τον Φεβρουάριο ήταν 0,199 ευρώ η κιλοβατώρα.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι η τελική τιμή, που θα πληρώσουν οι καταναλωτές θα οριστικοποιηθεί και πάλι μετά τις επόμενες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το ύψος των επιδοτήσεων του Μαρτίου, που αναμένεται, να γίνουν τις επόμενες ημέρες, από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Να σημειωθεί ότι σε ό,τι αφορά τις επιδοτήσεις, θα παραμείνουν και πάλι χαμηλά, ωστόσο, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. Δηλαδή, οι επιδοτήσεις θα διαμορφωθούν έτσι ώστε η τελική λιανική τιμή για τον καταναλωτή να είναι κοντά στα 15 έως 18 ευρώ λεπτά του ευρώ η κιλοβατώρα.

Οι χρεώσεις Μαρτίου έχουν ως εξης:

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε για το Μάρτιο αρχική τιμή 0,195 ευρώ ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα από 0,199 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Φεβρουάριο και 0,489 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Ιανουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι τιμή συγκριτικά με τον Φεβρουάριο η τιμή μένει ουσιαστικά στεθερή

Από 500 κιλοβατώρες και πάνω, η αρχική τιμή του Μαρτίου διαμορφώνεται στα 0,207 ευρώ ανά κιλοβατώρα από 0,211 ευρώ τον Φεβρουάρτιο και 0,501 τον Ιανουάριο.

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές της ΔΕΗ

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ