Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Επενδύσεις στα δίκτυα και rebranding στη Ρουμανία

Σημαντικές επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου διανομής, με έμφαση στην ψηφιοποίηση, στην κατεύθυνση των “έξυπνων” δικτύων, προγραμματίζει η ΔΕΗ για τις θυγατρικές της στη Ρουμανία.

Στις αρχές Μαρτίου, η Rețele Electrice Dobrogea ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμό ορισμένων γραμμών υψηλής τάσης και ορισμένων σταθμών μετασχηματισμού, μέσω ενός έργου περίπου 11 εκατομμυρίων λέι (περίπου 2,2 εκατ. ευρώ) που συγχρηματοδοτήθηκε από το POIM 2014-2020.

Το έργο αφορούσε στην αύξηση της ικανότητας διανομής τεσσάρων εναέριων γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης στην περιοχή της Κωνστάντζας – Medgidia – Mircea Vodă και τον εκσυγχρονισμό τεσσάρων σταθμών μετασχηματιστών στην ίδια περιοχή.

Η Rețele Electrice Banat είναι διαχειριστής δικτύου στις κομητείες Arad, Caraș-Severin, Hunedoara και Timiș, η Rețele Electrice Dobrogea στις κομητείες Călăraşi, Constanța, Ialomița και Tulcea και η Rețele Electrice Muntenia στο Βουκουρέστι, το Giurgiu και το Ilfov.

Νέος ιστότοπος

Ταυτόχρονα η ΔΕΗ προχωρεί στο rebranding των εταιρειών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που περιήλθαν στο χαρτοφυλάκιο και στην εκκίνηση του νέου ιστοτόπου των εταιρειών Rețele Electrice (πρώην E-distributie) ενώ εκτός από τη μετονομασία, ολοκληρώθηκε και η αλλαγή της οπτικής τους ταυτότητας.

►Διαβάστε επίσης: Όμιλος ΔΕΗ: Νέο λογότυπο «PPC» και νέα ομιλική εικόνα για τις θυγατρικές στη Ρουμανία

Οι τρεις εταιρείες (Rețele Electrice Muntenia, Rețele Electrice Dobrogea και Rețele Electrice Banat) λειτουργούν λειτουργούν δίκτυα διανομής συνολικού μήκους άνω των 133.000 χιλιομέτρων με υπόγειες και εναέριες γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης, διανέμοντας περίπου 15 TWh ηλεκτρικής ενέργειας στις περιοχές Muntenia (συμπεριλαμβανομένου του Βουκουρεστίου), Banat και Dobrogea, καλύπτοντας περίπου το 1/3 της τοπικής αγοράς διανομής.

Με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου ιστοτόπου, ο κ. Mihai Pește, Γενικός Διευθυντής των εταιρειών Rețele Electrice, δήλωσε σχετικά: «Η καθημερινή μας επιχείρηση είναι κρίσιμη, αλλά εξαιρετικά τεχνική και επομένως δύσκολη για τους περισσότερους πελάτες μας να την κατανοήσουν. Γι' αυτό ακριβώς οι πελάτες χρειάζονται προσβάσιμα κανάλια επικοινωνίας και πληροφορίες που παρουσιάζονται σε απλή και φιλική γλώσσα στη σχέση τους με εμάς, τον φορέα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στις περιοχές Muntenia, Banat και Dobrogea.

Ελπίζω ότι η νέα διεύθυνση του ιστότοπου Rețele Electrice θα τους ενθαρρύνει να εξερευνήσουν όλες τις διαθέσιμες ενότητες και να τους πείσει ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους προσφέρουμε μια εύκολη και διαφανή εμπειρία στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας. Βασιζόμαστε όχι μόνο στην ψηφιοποίηση των δικτύων, αλλά και στα εργαλεία που μας βοηθούν να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους πελάτες μας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ