Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΡΑΑΕΥ: Προκήρυξη θέσεων για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στους Κλάδους των Υδάτων και των Αποβλήτων

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) αναζητά Ιδιώτες Συνεργάτες ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μετονομάστηκε σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων με διευρυμένο αντικείμενο, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον τον έλεγχο, τη ρύθμιση και την εποπτεία θεμάτων σχετικών με την παροχή υπηρεσιών ύδατος και τη διαχείριση αστικών αποβλήτων.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό Θετικών Επιστημών, Μηχανικών, Γεωπόνων, Νομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικών και Οικονομολόγων. Οι εργαζόμενοι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία των νεοσύστατων υπηρεσιών της ΡΑΑΕΥ στους κλάδους των Υδάτων και των Αποβλήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις από 23.04.2024 έως και 12.05.2024.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των εργαζομένων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

https://www.rae.gr/sxetika-me-ti-rae/prokirikseis/  

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ