Νέα
  • ΓΔ: 1482.43 +1.22%
  • Τζίρος: 93,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Protergia: Το ευκολότερο κουίζ για να επιλέξεις το τιμολόγιο ρεύματος που σου ταιριάζει!

Aν δεν έχεις βρει ακόμα το χρώμα τιμολογίου που ταιριάζει στις ανάγκες σου, η Protergia βρίσκεται δίπλα σου και μέσα από ένα πολύ απλό ερωτηματολόγιο σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Τώρα με επτά απλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σου προτείνεται βάσει του καταναλωτικού σου προφίλ, το καταλληλότερο πρόγραμμα ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή σου!

Κάνε σήμερα το κουίζ ΕΔΩ και βρες ποιο τιμολόγιο ρεύματος Protergia σου ταιριάζει! 

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε από την αρχή του χρόνου για τα χρωματιστά τιμολόγια σύμφωνα με την κατεύθυνση του υπουργείου Ενέργειας.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε τιμολογίου, έχουν αποδοθεί διαφορετικά χρώματα για ευκολότερη κατανόηση από το κοινό.

  1. Κυμαινόμενα τιμολόγιο | χρώμα Κίτρινο – η τιμή είναι μεταβλητή και αλλάζει μηνιαία
  2. Σταθερά τιμολόγια | χρώμα Μπλε – η τιμή είναι σταθερή και προσυμφωνημένη με τον προμηθευτή ενέργειας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (6, 8 ή 12 μήνες)
  3. Ειδικό τιμολόγιο | χρώμα Πράσινο – έχει απολύτως συγκρίσιμη δομή κόστους για όλους τους προμηθευτές ενέργειας Δυναμικό τιμολόγιο | χρώμα Πορτοκαλί – η λιγότερο διαδεδομένη επιλογή καθώς απαιτεί ύπαρξη έξυπνου μετρητή που συνήθως δεν είναι εγκατεστημένος στα περισσότερα σπίτια ή επιχειρήσεις.

Αν ήξερες όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα το χρώμα τιμολογίου που ταιριάζει στις ανάγκες σου, η Protergia βρίσκεται δίπλα σου και μέσα από ένα πολύ απλό ερωτηματολόγιο σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Τώρα με 7 απλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σου προτείνεται βάσει του καταναλωτικού σου προφίλ το καταλληλότερο πρόγραμμα ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή σου! 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ