Νέα
  • ΓΔ: 1419.69 +1.10%
  • Τζίρος: 49,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

RIGINOS Yachts: Επενδύσεις 7,5 εκατ. ευρώ - Δημιουργία ναυπηγείου για κατασκευή πολυτελών superyacht

Η RIGINOS Yachts, εταιρεία yachting, ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το συνολικό ύψος των επενδύσεων της RIGINOS Yachts ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία να λαμβάνει το «πράσινο φως» για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Μικρών Επιχειρήσεων» από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως οι επενδύσεις της εταιρείας στηρίζονται και από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η RIGINOS Yachts προχωρά στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης 12 στρεμμάτων, με σκοπό τη δημιουργία ναυπηγείου, στο οποίο θα κατασκευάζονται πολυτελή superyacht tenders καθώς και σκάφη για άλλα ναυπηγεία. Παράλληλα, η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα show room σκαφών 5.000 τ.μ., καθώς και ένα εξωτερικό showroom 7.000 τ.μ., το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. 

Υπενθυμίζεται ότι η RIGINOS Yachts έχει ήδη προβεί στη δημιουργία ενός νέου τμήματος financing (Riginos Financing), το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τη χρηματοδότηση αγοράς σκαφών με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους για τους πελάτες, όπως η διάρκεια μέχρι και 180 μήνες και τα ευνοϊκά επιτόκια που ξεκινούν από 4,99%.

Ο Γιώργος Ρηγινός, CEO της RIGINOS Yachts, δήλωσε: «Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό εγχείρημα θα τονώσει σημαντικά την αναπτυξιακή προοπτική και τις επιδόσεις της εταιρείας μας, καθώς η ζήτηση για υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρουμε διαφαίνεται σταθερή. Παράλληλα, πρόκειται να δημιουργήσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ