Νέα
  • ΓΔ: 1446.23 -0.35%
  • Τζίρος: 22,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

REDS: Εγκρίθηκε η πώληση ακινήτου στη Ρουμανία – Αντιδράσεις από την... πλευρά των Ολλανδών

Reds
Πηγή: Reds

Ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της REDS, Χρήστος Παναγιωτόπουλος (κατέχει ποσοστό 11,48%) ο οποίος φέρεται να βρίσκεται με την πλευρά των… Ολλανδών, ζήτησε (με εξώδικο) μετάθεση της απόφασης για μετά τη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ εκφράζοντας την αντίρρησή του για την πώληση του ακινήτου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της REDS, Γιάννης Μωραΐτης, υπεραμύνθηκε της απόφασης της εταιρείας να πουλήσει το συγκεκριμένο ακίνητο σημειώνοντας ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ επικαλέστηκε την ανάγκη για κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας.

Στα 6,5 εκατ. ευρώ η εύλογη αξία

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ανεξάρτητες εκτιμήσεις του εν λόγω ακινήτου διαμορφώνουν την εύλογη αξία του περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ και το τίμημα διαμορφώθηκε τελικά στα 11,4 εκατ. ευρώ.

Πρόσθεσε δε ότι τα έσοδα θα ενισχύσουν τη REDS σε μια περίοδο που το εμπορικό πάρκο Smart Park δέχεται πιέσεις λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν στην υλοποίηση και άλλων επενδυτικών σχεδίων όπως είναι π.χ. το Cambas Project.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ