Νέα
  • ΓΔ: 1481.23 +0.24%
  • Τζίρος: 75,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real estate: Μπαίνει δυναμικά και στις εκτιμήσεις ξενοδοχείων η Geoaxis

Στη δημιουργία αυτοτελούς τμήματος εκτιμήσεων ξενοδοχείων, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ατσαβέ, προχώρησε η πιστοποιημένη εταιρεία εκτιμήσεων, Geoaxis.

Έχοντας ήδη στο portfolio της εκτιμήσεις σε ξενοδοχειακούς ομίλους, όπως ASTIR Vouliagmenis, Μήτσης Group Crowneplaza, Holiday Inn ευελπιστεί να μπει δυναμικά στο χώρο των καταλυμάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δημιουργία αυτοτελούς τμήματος εκτιμήσεων ξενοδοχείων (GEOAXIS HOTEL VALUATION DEPARTMENT - GHVD). Το τμήμα ηγείται από τον κ. Γιώργο Ατσαβέ BEng, MSc, και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην φετινή έκθεση XENIA.

Με δοκιμασμένες συνεργασίες όπως ASTIR Vouliagmenis, Μήτσης Group, Domes Group, Crowneplaza, Holiday Inn κλπ, το GHVD στοχεύει να παίξει καθοριστικό ρόλο στον χώρο των εκτιμήσεων ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Ως μέρος της GEOAXIS, το GHVD ωφελείται από 17 χρόνια εκτιμητικής εμπειρίας, γνώση από περισσότερες από 5.000 εκτιμήσεις και ένα σύνολο 12 εξαιρετικά καταρτισμένων εκτιμητών. Σας περιμένουμε στην XENIA, Hall 2/A37».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ