Νέα
  • ΓΔ: 905.5 +0.38%
  • Τζίρος: 73,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ομιλος Pacha: Ξεκινά τη διεθνή του επέκταση με ένα νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Ομιλος Pacha: Ξεκινά τη διεθνή του επέκταση με ένα νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο
Το νέο Destino Pacha Mykonos / Πηγή: Destino Pacha Mykonos

Από τη Μύκονο ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του ο επιχειρηματικός όμιλος Pacha με την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Destino Pacha Mykonos. Το Destino Pacha Mykonos, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές. Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το "Lío Mykonos", που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο της γαστρονομίας.

Ο Nick McCabe, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Ο Όμιλος Pacha είναι μια εταιρεία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στους τομείς της μουσικής, αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, αρωμάτων και μόδας μεταξύ άλλων, με έντονη διεθνή παρουσία μέσω των Pacha Ibiza (Night club), Lío, Destino Pacha Resort και The Pacha Hotel.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ