Νέα
  • ΓΔ: 1445.55 -0.02%
  • Τζίρος: 30,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Noval Property: «Πράσινο φως» από την Γ.Σ. για μέρισμα 0,024 ευρώ/μετοχή

Noval Property

Η Γενική Συνέλευση της Noval Property, ενέκρινε τη διανομή συνολικού μερίσματος ύψους 3,15 εκατ. ευρώ, ήτοι ποσού 0,02497892 ευρώ ανά μετοχή

Στην ανακοίνωσή της η εισηγμένη αναφέρει τα εξής: 

Η «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 152321260000 (εφεξής «ΝΟVAL PROPERTY») ανακοινώνει, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Mετόχων της 12ης Ιουνίου 2024 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος, το οποίο ανέρχεται σε €0,02497892 ανά μετοχή της NOVAL PROPERTY.

Δικαιούχοι του μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) επενδυτές κατά την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και, συνεπώς, την ημέρα αυτή, οι μετοχές της NOVAL PROPERTY θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος, ορίζεται η Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, από την πληρώτρια τράπεζα «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» (εφεξής «Eurobank»), ως ακολούθως:

  1. Mέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.
  2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας Eurobank.

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πέντε (5) ετών, παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων (τηλ.: 216-8608088, αρμόδια κα Αικατερίνη Απέργη).

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ