Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Προσλήψεις: 50 νέες θέσεις εργασίας για οδηγούς και συνοδηγούς σε σχολικά λεωφορεία (πίνακας)

σχολικά λεωφορεία
Πηγή: Eurokinissi

Με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττα Μακρή, εγκρίθηκε η πρόσληψη 50 οδηγών και συνοδηγών σε σχολικά λεωφορεία για το σχολικό έτος 2021-2022.

Με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που υπογράφει η κα. Μακρή, εγκρίθηκε η πρόσληψη εποχικού προσωπικού που θα στελεχώσει τα σχολικά λεωφορεία με ιδιοκτησιακό καθεστώς και δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης, των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι πενήντα (50) θέσεις εποχικού προσωπικού των κλάδων ΔΕ Οδηγών και ΔΕ Συνοδών, που θα θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και κατά κλάδο, κατανέμονται σε είκοσι τρείς (23) θέσεις κλάδου ΔΕ οδηγών και σε είκοσι επτά (27) θέσεις κλάδου ΔΕ συνοδών

Οι προσλήψεις εγκρίθηκαν με την με Αριθμό Πράξης 42/30-9-2020 Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για να στελεχώσουν σχολικά λεωφορεία ιδιοκτησιακού καθεστώτος και δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης δεκατριών (13) Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3794/2009 (ΦΕΚ 156 Α΄) ως εξής:

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ