Νέα
 • ΓΔ: 899.16 +0.17%
 • Τζίρος: 82,67 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αυτές είναι οι 10 εταιρείες με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους

γραφείο
Πηγή: Unsplash

Η Adobe είναι η εταιρεία με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους το 2021, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από τον ιστότοπο ανασκόπησης εταιρειών Comparably σε 70.000 αμερικανικές εταιρείες.

Ετσι οι κορυφαίες εταιρείες, με 500 ή περισσότερα άτομα, που έχουν τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους φέτος είναι οι εξής:

 1. Adobe
 2. RingCentral
 3. Hubspot
 4. Peloton
 5. Microsoft
 6. Farmers Insurance
 7. IBM
 8. Medallia
 9. Ζoom Video Communications
 10. Experian

Η ταξινόμηση βασίζεται στη βαθμολογία εργαζομένων σε θέματα που συμβάλλουν στη συνολική ευτυχία στην εργασία, σε διάστημα 12 μηνών (Σεπτέμβριο 2020 - Σεπτέμβριος 2021). Οι ερωτήσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα αφορούν παραμέτρους όπως το εργασιακό περιβάλλον, ο μισθός, τα ωράρια, οι προοπτικές εξέλιξης, οι στόχοι του εργοδότη και η συναισθηματική ταύτιση με την κουλτούρα της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Adobe εκθρόνισε από την πρώτη θέση την εδώ και δύο χρόνια πρωταθλήτρια Zoom, με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους το 2019 και το 2020.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα