Νέα
  • ΓΔ: 834.83 -0.17%
  • Τζίρος: 41,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επίδομα εργασίας σε άνεργους που θα βρίσκουν δουλειά - Πόσα χρήματα θα λαμβάνουν

Στο επίδομα εργασίας για τους επιδοτούμενους ανέργους που προβλέπεται για πρώτη φορά και το οποίο περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης «Δουλειές ξανά» αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη πρωινή του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Στο Σ/Ν "Δουλειές Ξανά" για την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ θεσπίζεται για πρώτη φορά επίδομα εργασίας για επιδοτούμενους ανέργους που βρίσκουν δουλειά ώστε εκτός από τον μισθό τους να εισπράττουν 50% του επιδόματος ανεργίας. #Με_σχέδιο συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις. @K_Hatzidakis».

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την αναδιαμόρφωση του ΟΑΕΔ, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, η επιδότηση των ανέργων αλλάζει και θα γίνεται βάσει κριτηρίων.

Επίσης δίνεται ένα επιπλεόν κίνητρο στους επιδοτούμενους ανέργους, που θα βρίσκουν εργασία: θα λαμβάνουν για 12 μήνες, το 50% της επιδότησης!

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ