Νέα
 • ΓΔ: 1263.52 +0.42%
 • Τζίρος: 91,85 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΥΠΑ: Ανοικτές θέσεις εργασίας σε αλυσίδα εστιατορίων, κατασκευαστικό όμιλο και μεγάλη βιομηχανία τροφίμων

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Νέες θέσεις εργασίας σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης,σε κατασκευαστικό όμιλο, καθώς και σε βιομηχανία τροφίμων στο Κορωπί προσφέρει η ΔΥΠΑ σε άνεργους που ψάχνουν άμεσα δουλειά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Προσλήψεις σε αλυσίδα εστιατορίων

Μεγάλη αλυσίδα εστίασης πανελλαδικής εμβέλειας αναζητά "προσωπικό εστιατορίου" για τα καταστήματά της στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Απαιτούμενα προσόντα:

 • Απολυτήριο Λυκείου, IΕΚ ή Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος
 • Καλή γνώση Αγγλικών απαραίτητη
 • Δυνατότητα για κυλιόμενο ωράριο απαραίτητη (διαφορετικές βάρδιες μέσα στην εβδομάδα)
 • Ομαδικό πνεύμα, όρεξη για εργασία και πρωτοβουλία
 • Προϋπηρεσία σε σχετικό κλάδο θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν

 Από την εταιρεία προσφέρεται:

 • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων & προϋπηρεσίας
 • Διαρκής εκπαίδευση
 • Ευκαιρίες ανέλιξης σε ένα σύγχρονο & δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 138" και τον τόπο παροχής εργασίας.

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων

Μεγάλη βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Κορωπί αναζητά Εργάτες Παραγωγής, Αποθηκαρίους, Προϊσταμένους βάρδιας, Μηχανικούς Παραγωγής, Προϊστάμενο Συντήρησης, Μηχανικό Φορτηγών και Καθαρίστρια (για την έδρα), καθώς και Οδηγούς - Πωλητές (για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη) και Επιθεωρητές Πωλήσεων (για την Πάτρα).

Παρέχεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας  και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη βάσει πολιτικής της εταιρείας. Οι οδηγοί - Πωλητές λαμβάνουν επιπλέον bonus επίτευξης στόχων.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 137", την ειδικότητα και τον τόπο παροχής εργασίας (πχ Κωδικός θέσης 137, Οδηγός - Πωλητής, Θεσσαλονίκη). Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης.

Εργατοτεχνίτες σε κατασκευαστικό όμιλο

Μεγάλος κατασκευαστικός όμιλος αναζητά εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ειδικευμένους τεχνίτες, οικοδόμους εν γένει, σιδηρουργούς, ξυλουργούς, σκυροκονιαστές κοκ) για μεγάλα έργα υποδομής στην Κρήτη (Ηράκλειο), τη Θεσσαλία (Τρίκαλα και Καρδίτσα) και την Κεντρική Μακεδονία (Γρεβενά). Τυχόν προϋπηρεσία κρίνεται επιθυμητή, όχι απαραίτητη.

Από την εταιρεία προσφέρονται:

 • πλήρης απασχόληση (8ωρη πρωινή πενθήμερη εργασία) με μεγάλης διάρκειας σύμβαση ανάλογα με την εξέλιξη του έργου
 • σταθερό ωράριο εργασίας
 • ανταγωνιστικό πακέτο μηνιαίων αποδοχών αναλόγως εξειδίκευσης και προϋπηρεσίας
 • προοπτικές εξέλιξης

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις εργασίας και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 139", την ειδικότητά σας και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν διαθέτετε βιογραφικό σημείωμα, ωστόσο σας ενδιαφέρουν οι θέσεις, παρακαλούμε όπως στείλετε στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) με μία σύντομη αναφορά στο επαγγελματικό και εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ