Νέα
  • ΓΔ: 791.42 -0.88%
  • Τζίρος: 65,15 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΕΕΤ: Επιμήκυνση του επιδόματος ανεργίας για τους εποχικά εργαζόμενους

Πηγή: Intime

Τη χρονική επιμήκυνση του ταμείου ανεργίας στα προ μνημονίων επίπεδα ζητούν οι εποχικά εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό, τονίζοντας ότι ο επικείμενος χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για τους ίδιους.  

«Αλήθεια, δεν βγήκαμε από τα μνημόνια και την αυστηρή επιτήρηση; Γιατί ισχύει ακόμα ο μνημονιακός νόμος του 2013 και η λύση που είχε δώσει ο τότε Υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου επαναφέροντας το ταμείο τότε στους 3 μήνες; Μετά θα αναρωτιέστε γιατί του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει προσωπικό;», τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήταν 12 Μαΐου 2022 όταν στην τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη και την ΓΣΒΕΕ για να κηρυχτεί η ΣΣΕ του Επισιτισμού ως γενικώς υποχρεωτική, θέσαμε στον Υπουργό Εργασίας το αίτημα μας για την χρονική επιμήκυνση του επιδόματος ανεργίας στα προ μνημονίων επίπεδα. Είχαμε τότε την διαβεβαίωση από τον Υπουργό πως θα το συζητούσαμε σε επόμενη μας συνάντηση. Εκ τότε επανήλθαμε στο αίτημα μας με επιστολή που στείλαμε στον Υπουργό Εργασίας στις 7 Ιουλίου του 2022 την οποία και σας επισυνάπτουμε, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγιναν 2 συναντήσεις στο Υπουργείο Εργασίας με ακριβώς το ίδιο αίτημα. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... Αλήθεια, δεν βγήκαμε από τα μνημόνια και την αυστηρή επιτήρηση; Γιατί ισχύει ακόμα ο μνημονιακός νόμος του 2013 και η λύση που είχε δώσει ο τότε Υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου επαναφέροντας το ταμείο τότε στους 3 μήνες; Μετά θα αναρωτιέστε γιατί του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει προσωπικό; ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΕΠΙΜΥΚΗΝΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!»

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ