Νέα
 • ΓΔ: 1261.67 +0.28%
 • Τζίρος: 120,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΦΚΑ: Προκήρυξη επτά θέσεων Γενικών Διευθυντών για την Κεντρική Υπηρεσία

ΕΦΚΑ
ΕΦΚΑ / Πηγή: Eurokinissi

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ η προκήρυξη πλήρωσης των 7 θέσεων Γενικών Διευθυντών για την Κεντρική Υπηρεσία του οργανισμού, ολοκληρώνοντας την προκήρυξη του συνόλου των θέσεων Γενικών Διευθυντών στον Φορέα.

Η προκήρυξη των θέσεων γίνεται κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του   ν. 4892/2022. 

Οι νέοι Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων θα έχουν τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ. Θα επιλεγούν στελέχη αυξημένων προσόντων τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από τον e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι επτά προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν:

 1. Την Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέγασης
 2. Την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
 3. Την Γενική Διεύθυνση Παροχών και Υγείας
 4. Την Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών
 5. Την Γενική Διεύθυνση Στρατηγικής  και Ανάπτυξης
 6. Την Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας
 7. Την Γενική Διεύθυνση Ελέγχων  

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ, οι επτά Γενικές Διευθύνσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του e-ΕΦΚΑ θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην επιτάχυνση των διαδικασιών εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης του Φορέα προκειμένου να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των 6,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων του για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του.

Ως εκ τούτου η στελέχωση τους με ικανούς Γενικούς Διευθυντές αυξημένων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων κρίνεται ως καίριας σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του Φορέα αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας των ασφαλισμένων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε 15 ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει στις 9/1/2023 και λήγει στις 23/1/2023.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν προκηρυχθεί οι 12 θέσεις Γενικών Διευθυντών για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας να λήγει στις 19.1.2023 καθώς πέντε πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας να λήγει στις 12.1.2023
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ