Νέα
  • ΓΔ: 859.38 -0.89%
  • Τζίρος: 82,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υπουργείο Ανάπτυξης: Ενισχύεται με 55 υπαλλήλους η Γ.Γ Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ

Άδωνις Γεωργιάδης / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Με 55 αποσπασμένους υπαλλήλους στελεχώνεται η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα(ΣΔΙΤ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης προσκαλεί τους/τις ενδιαφερομένους/ες μονίμους/ες ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

Οι θέσεις που θα πληρωθούν αφορούν σε:

  • 20 υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με πτυχίο θετικής κατεύθυνσης ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής. Επιθυμητά προσόντα: Να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων ή έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. 
  • 20 υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ κλάδου/ειδικότητας Μηχανικού με πτυχίο μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής (Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα, Μηχανολόγου, Χημικού, Μεταλλειολόγου, Τοπογράφου κλπ ή αντίστοιχης σχολής ΤΕΙ ). Επιθυμητά προσόντα: Να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων ή έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
  • 4 υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ με πτυχίο Νομικής.
  • 6 υπαλλήλους κατηγορίας ΤΕ Διοικητικού –Λογιστικού ή ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων ή ΔΕ Πληροφορικής, με απαραίτητο προσόν τη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και εμπειρία στη γραμματειακή υποστήριξη.
  • 5 υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής με πτυχίο Πληροφορικής.

Η απόσπαση στη γενική γραμματεία, με στρατηγικό σκοπό την υλοποίηση των επενδυτικών έργων, των αναπτυξιακών νόμων και την επενδυτική πολιτική προσέλκυσης κεφαλαίων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, χωρίς να απαιτείται απόφαση ή σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιακών συμβουλίων, με την ίδια σχέση εργασίας και με το ίδιο μισθολογικό καθεστώς.

Ο χρόνος υπηρεσίας των αποσπασμένων λογίζεται ως χρόνος υπηρεσίας στην οργανική τους θέση και οι αποδοχές τους βαρύνουν τις υπηρεσίες από τις οποίες αποσπώνται. Η απόσπαση γίνεται για 2 χρόνια με δυνατότητα παράτασης για μία φορά για ίσο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ