Νέα
 • ΓΔ: 1414.51 +0.09%
 • Τζίρος: 63,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: 36 επιχειρήσεις προσφέρουν 800 θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ

Την 23η «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa (Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221, Ιωάννινα) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 36 επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν κατάλληλους υποψήφιους για περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα:

 • να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού,
 • να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό συνεντεύξεων και να δώσουν το βιογραφικό τους,
 • να συμμετάσχουν σε εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops) από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ και
 • να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (time slot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-loannina.

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες εμφιαλωμένων νερών και ποτών, τροφίμων και πλαστικών, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, της Κοινωνίας της Πληροφορίας, των ενεργειακών έργων, της εκπαίδευσης, της παροχής υπηρεσιών υγείας, της χρηματοοικονομικής και τεχνολογικής συμβουλευτικής, των τηλεπικοινωνιών και του τουρισμού.

Οι ειδικότητες αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί, γεωπόνοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, τυροκόμοι, εργατοτεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, ειδικότητες ΙΤ, εκπαιδευτικοί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, στελέχη χρηματοοικονομικών τμημάτων, σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης, υπάλληλοι γραφείου, λογιστές, πωλητές, υπάλληλοι αποθήκης, οδηγοί, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια συμβουλευτικής είναι ελεύθερη για όλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι θεματικές είναι:

 • Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
 • Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;
 • Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
 • Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έτους δεξιοτήτων, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητευόμενων από τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.

Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και, για τη ΜΕΜΜΕ, τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ