Νέα
  • ΓΔ: 1481.53 -0.06%
  • Τζίρος: 38,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Ν. Κεραμέως: Αρχίζει διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους - Συνάντηση με ΓΣΕΕ σήμερα

Κεραμέως

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ), ξεκινάει κύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους.

Η κα Κεραμέως θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 14.30 με το Προεδρείο της  Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και την Παρασκευή 5 Ιουλίου με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων (ΣΕΒ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

«Σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. 

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ