Νέα
  • ΓΔ: 1422.03 +0.31%
  • Τζίρος: 347,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εξιχνιάστηκε το ριφιφί σε θυρίδες στο Χαλάνδρι

Περιπολικό / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Ενας 58χρονος συνελήφθη, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της διάπραξης 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, η οποία διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό του 58χρονου σε θυρίδα που οδήγησε στην ταυτοποίησή του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, το κατάστημα και την θυρίδα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: Κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια, καθώς και πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, καθώς και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ