Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Επιμένουν οι βροχές και το χιονόνερο

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Για σήμερα 25 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ χιόνια αναμένονται στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα στο Αιγαίο θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Τα φαινόμενα στα βόρεια, στα ανατολικά και τα νότια βαθμιαία θα περιοριστούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά, που τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Στα βόρεια - ανατολικά του νομού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια τμήματα αναμένεται περαιτέρω πτώση 2 με 3 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και έπειτα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει πως ο καιρός θα επιδεινωθεί στα βορειανατολικά ηπειρωτικά και υπογραμμίζει πως κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα θα είναι οι χιονοπτώσεις και το τσουχτερό κρύο.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ