Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλα την Ελλάδα
Πηγή: Intime

Για σήμερα, 31 Μαρτίου, στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους στα ορεινά από το μεσημέρι και έπειτα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα νότια κατά 4 με 6 βαθμούς.

«Με κακοκαιρία θα κυλήσει η τελευταία ημέρα του Μαρτίου. Σήμερα στα ανατολικά και νότια αναμένουμε βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια με τοπικά θυελλώδεις ανέμους», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις και βροχές, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην κορυφή της Πάρνηθας είναι πολύ πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.  

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ