Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Marfin - Προέκυψαν νέα στοιχεία

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Από την Εισαγγελία Αθηνών διατάχθηκε προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Marfin, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Για το θέμα έκανε ανάρτηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Ο φάκελος της υπόθεσης Marfin ανοίγει πάλι... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», έγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, για την υπόθεση έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν οι έρευνες από πλευράς Ασφάλειας, προκειμένου μην μείνει στο σκοτάδι αυτή η τραγωδία, από τον εμπρησμό με μολότοφ του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Αθήνα, τον Μάιο του 2010, κατά τον οποίο έχασαν της ζωή τους τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα.

Σημειώνεται ότι τα άτομα που είχαν κατηγορηθεί για την υπόθεση αθωώθηκαν αμετάκλητα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα καινούργια στοιχεία περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και υλικό και από κάμερες, ενώ αφορούν και σε νέα πρόσωπα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ