Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις - Βροχές στα ανατολικά

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Για σήμερα 1 Απριλίου στο Αιγαίο και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες μέχρι τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ στην Κρήτη μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

«Σταδιακή βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός. Σήμερα στα νότια θαλάσσια τμήματα αναμένουμε βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, ωστόσο βαθμιαία τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Τοπικές βροχοπτώσεις ίσως συναντήσουμε στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες το μεσημέρι. Το απόγευμα και έπειτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, ενώ ο υδράργυρος θα δείχνει από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ