Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Αλιμο

Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ  έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 17 σφαίρες. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον Aλιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, οι δράστες τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:00. Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται να τον παρακολουθούσαν και μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν με τουλάχιστον έξι σφαίρες. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.. και εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ηδη αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κάτοικους της περιοχής, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star. Εκεί ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του έναν γεμιστήρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. 

Οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ενός αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ