Νέα
  • ΓΔ: 894.15 -0.02%
  • Τζίρος: 15,03 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΕΑ: Διευρύνει τους δικαιούχους των δωρεάν rapid test

Rapid test / Πηγή: AP
Rapid test / Πηγή: AP

Διευρύνεται η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τη χορήγηση δωρεάν rapid test για επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Πλέον δικαίωμα στη διενέργεια του τεστ αποκτούν και τα μέλη των οικογενειών των επιχειρηματιών και επαγγελματιών, καθώς και των εργαζομένων τους.

Ετσι, όπως σημειώνεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. - που συνεργάζεται με την περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών- αποκτά έναν ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα.

Στόχος παραμένει η στήριξη της επιχειρηματικότητας, μέσω του έγκαιρου εντοπισμού των θετικών κρουσμάτων του κορονοϊού, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της πανδημίας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δωρεάν εξέτασης που προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση από τους δικαιούχους της φόρμας που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη διενέργεια του test σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχουν επιλεγεί από την περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο εξεταζόμενος θα πρέπει να φέρει μαζί του την ημέρα της εξέτασης επίσημα έγγραφα για την πιστοποίηση της ταυτότητας του (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ